Presonus, how to convert to 230v?

An audio community like no other.

Moderators: rick, Mark Bassett

Presonus, how to convert to 230v?

Postby peter_nz » Tue Sep 13, 2005 10:13 pm

Does anyone know how to change a 110v Presonus unit to 230v.
I have bought a Firestation for use as a converter.
Says internal jumper but looks like it has a secondary winding on the transformer that may need to be connected some how.
Any ideas?
peter_nz
Registered User
Registered User
 
Posts: 15
Joined: Fri Jun 03, 2005 10:56 pm
Location: Auckland New Zealand

Postby Henry » Sun Sep 18, 2005 12:28 pm

Just email them and they will give you the circuit to change to 240v. I did it on my Digimax, took 5 min.
Henry
Registered User
Registered User
 
Posts: 127
Joined: Fri May 06, 2005 11:52 pm
Location: Sydney


Return to The Turtlerock Forum

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests


cron