space echo help..

Moderators: Thirteen, rick, Mark Bassett

space echo help..

Postby what_noise? » Wed Sep 14, 2011 6:15 pm

I bought a space echo a little while ago, worked ok with the old tape in it. eventually that died so i just received 5 replacement tapes from mytapeecho.com. and now it doesnt erase the tapes properly, everything ive played stays on there just quieter, it even does it with my old tape now!! Ive tried cleaning the heads with isopropal and a cue tip but hasnt helped at all. It has been moved around a little since I last used so not sure if its been bumped and somethings moved out of alignment..?

Any one have any ideas? pretty stumped
cheers
Oliver
Oliver Horn
Perth
User avatar
what_noise?
Registered User
Registered User
 
Posts: 49
Joined: Mon Aug 30, 2010 9:22 pm

Re: space echo help..

Postby what_noise? » Wed Sep 14, 2011 9:34 pm

Sorted it, made a very stupid mistake and missed a post when i put the tape on #-o haha
Want to give it a bit of a service as it hasn't been used in a while, what does that usualy entail?
Reverb also doesnt work. Any techs over this side of country? In WA
Oliver Horn
Perth
User avatar
what_noise?
Registered User
Registered User
 
Posts: 49
Joined: Mon Aug 30, 2010 9:22 pm

Re: space echo help..

Postby The Tasmanian » Fri Sep 16, 2011 9:40 pm

Rob - Adelaide - Proharmonic
C h r i z t o w n o
The Tasmanian
Valued Contributor
Valued Contributor
 
Posts: 1877
Joined: Thu Nov 27, 2008 8:04 am
Location: Deep in the woods....


Return to Vintage Synth Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest